DxO Optics Pro 11.3.1 Build 11813 Elite.x64 [Full Crack] โปรแกรมที่นักถ่ายภาพต้องมี


โปรแกรมที่นักถ่ายภาพ หรือมีกล้องถ่ายภาพเป็นของตัวเองควรมีเลยครับ...เพราะโปรแกรมนี้เป็นโปรแกรม จัดการไฟล์นามสกุล .RAW ซึ่งเป็นไฟล์ข้อมูลจากกล้องดิจิตอลต่างๆ(...หรือนามสกุลรูปภาพอื่นๆ ก็ได้ครับ) โดยจะทำให้ภาพถ่ายออกมาสวยได้เหมือนจริงยิ่งกว่าเดิม มีความสามารถแก้ไขความผิดพลาดของแสงทั้งหมดในภาพได้ และสามารถคืนสมดุลระหว่างพื้นที่มืดและแสงสว่างในภาพของเรา แถมโปรปรมนี้ยังมีระบบ HDR( Hi Dynamic Range) สำหรับใช้สร้างภาพให้สามารถแสดงช่วงของแสงได้กว้างกว่าปกติทั่วไป ซึ่งปกติกล้องดิจิตอลแบบบ้านๆ ที่เราใช้กันจะมีช่วงการรับแสง จากเงามืด(shadow)ที่มีรายละเอียด ถึงส่วนสว่าง( Hi-Light) ที่มีรายละเอียด ประมาณ 6-7 Stop ทำให้เมื่อต้องถ่ายรูปในสภาพแสงที่แตกต่างกันมากกว่านี้ เราจะสูญเสียความสามารถในการเก็บรายละเอียดไม่ส่วนมืด ก็ส่วนสว่างในภาพไป ซึ่งจุดนี้ ระบบ HDR แก้ให้ได้ครับ โดยโปรแกรมมันจะอ่านค่าแล้วปรับให้อัตโนมัติ(สามารถปรับเองได้ด้วย) ...โปรแกรม DxO Optics Pro ตัวนี้มันมีโปรไฟล์ของกล้องกะเลนส์รุ่นต่างๆ เยอะแยะมากๆ..แต่ที่สำคัญที่สุดก็คือ โปรแกรมนี้สามารถโหลดโมดูลของกล้องกะเลนส์ที่เราใช้อยู่มาได้ด้วยครับ เพื่อแก้ในส่วนต่างๆ ที่เป็นข้อด้อยของเลนส์เราเช่น ขอบมืด, การบิดเบือนแบบโค้งเข้าและออกเมื่อใช้ที่ช่วงซูมต่างๆ และยังช่วยแก้ทั้งเรื่องสี , distortion ,noise ,chromatic aberration ,lens softness ด้วยครับ..ท่านที่ชอบถ่ายภาพเป็นชีวิตจิตใจไม่ควรพลาด

DxO Optics Pro is an image quality enhancement software with a demosaicing system to better deal with RAW data. Discover the exceptional performance of DxO Optics Pro. Whether in automatic or manual mode, numerous intelligent tools can help you perfect your images. Thanks to ultra-precise analysis of each camera-lens combination, DxO Optics Pro automatically corrects the optical flaws in your images with an incomparable level of quality. White balance, vibrancy, tonal curve, multi-point balance, color saturation protection take advantage of all these tools to bring out all the brillant colors of your photos, or to apply a color interpretation of your own.

DxO Optics Pro automatically corrects all the optical faults in your images because it is based on a precise knowledge of your equipment and its weaknesses.

White balance, vibrancy, tonal curve, multi-point balance, color saturation protection take advantage of all these tools to bring out all the brillant colors of your photos, or to apply a color interpretation of your own.

New in DxO OpticsPro 11
DxO PRIME 2016
The industry-leading denoising is now even faster and more powerful

Smart Lightings Spot Weighted mode
Uses face detection to intelligently apply an intelligent tone map to the entire image

Red-eye
Automated detection and correction of red eyes

Auto Microcontrast
Automatically enhances fine details in your images, but smart enough to leave faces and high ISO images intact

Improved Selective Tone
Better preservation of midtones for a more natural look

Full-screen display mode
Browse your images in an immersive, distraction-free environment

Rating and filtering shortcuts
Easily cull through photos using new keyboard shortcuts

Slider reactivity
Up to twice as fast, providing a frictionless user experience

Technical specifications:
- DxO OpticsPro is available in English, French, German, and Japanese


อัพโหลดโดย : easyall-download
Developer: http://www.dxo.com
License: Shareware
OS: Windows
การทดสอบ : ยังไม่ได้ทดสอบ
ยาแก้ไอ : Crack
วิธีติดตั้ง : ไม่มี
Download: | Here |

Previous Post
Next Post