Serato DJ 1.9.0 Build 2353 Multilingual​ [Full Crack] โปรแกรมสำหรับดีเจ

การฟังเพลงที่ต้องการและเล่นกับแทร็คเพลงที่สามารถเป็นงานอดิเรกที่สนุกจริงๆโดยเฉพาะอย่างยิ่งเมื่อชุดของเครื่องมือที่เหมาะสมที่มีอยู่ บางส่วนของพวกเขาจะดำเนินการได้โดยไม่ต้องเชื่อมต่ออุปกรณ์ใด ๆ กับระบบขณะที่คนอื่นขึ้นอยู่กับหน่วยฮาร์ดแวร์บางอย่าง
ท่ามกลางซอฟแวร์ที่ตกอยู่ในประเภทที่สองคุณสามารถหา Serato ดีเจซึ่งเป็นโปรแกรมที่ดูดีที่จะนำชุดของคุณสมบัติที่มีประโยชน์ที่ปลายนิ้วของเพลงและการผสมเป็นชีวิตจิตใจ
สิ่งหนึ่งที่ชุดมันนอกเหนือจากส่วนใหญ่สาธารณูปโภคที่คล้ายกันคือความจริงที่ว่ามันจะทำงานร่วมกับอุปกรณ์ฮาร์ดแวร์สนับสนุน ดังนั้นคุณสามารถให้มากที่สุดของ Serato DJ เฉพาะถ้าคุณมีมิกเซอร์, Controller หรือชนิดอื่น ๆ ของอินเตอร์เฟซและอุปกรณ์ที่เข้ากันได้กับมัน
การเพิ่มและการเล่นไฟล์เพลงที่ค่อนข้างง่ายและคุณมีที่จำหน่ายของคุณการควบคุมมากสำหรับลูปชี้นำเครื่องหมายและอื่น ๆ เมื่อคุณจะสำรวจ 'ติดตั้ง' พื้นที่คุณจะค้นพบเทคนิคพิเศษที่มีอยู่ที่สามารถเปิดใช้งานและใช้เพื่อให้มิติใหม่ให้กับเสียง
สำหรับผู้ที่ต้องการที่จะแบ่งปันสูตรของพวกเขาหรือเพียงแค่ให้พวกเขาลงในเครื่องคอมพิวเตอร์ของพวกเขา Serato ดีเจมาพร้อมกับฟังก์ชั่นการบันทึก นอกจากนี้อีกหนึ่งความจริงที่น่าสนใจเกี่ยวกับเครื่องมือนี้คือการสนับสนุนสำหรับไลบรารี iTunes ก็มีผู้ใช้
ในกรณีที่คุณต้องการที่จะทำให้สูตรที่น่าสนใจยิ่งก็เป็นไปได้ที่จะใช้การขยายตัวและเพิ่มตัวอย่างเช่นวิดีโอเสียงเพื่อที่จะทำให้ประสบการณ์ทั้งบิตน่าสนใจมากขึ้นสำหรับผู้ที่จะเพลิดเพลินไปกับประสิทธิภาพการทำงาน
Serato DJ has a brand new look and a greatly improved software layout, optimized for simplicity and a great experience. The new interface also offers two and four deck view modes for four deck controllers, alongside improvements to the cue point and looping controls, which now allow you to display either 8 cues, 8 loops or a combination of both depending on how you perform.

New Key analysis features and display
We have added Serato key features and changed the workflow of the track analysis process. Get an accurate key reading for each track in your library without having to re-analyse BPM and beatgrids. Choose from 4 different key display options with optional color coding for easy harmonic mixing and library organization. Key information is written to your tracks ID3 tags and can be used in a number of other applications.

Key Shifting/PnT 2.0 updates
Make any mix harmonic with new Pitch ‘n Time DJ key shifting and syncing features. Change the key of your tracks by +/- 12 semitones without affecting the tempo. Click key sync to match the keys of any tracks in your library and check the compatibility of your blends with the new key display area. These updates are part of the Pitch ‘n Time DJ expansion pack, free for existing Pitch ‘n Time DJ users. Speed up or slow down your track to extreme tempo values while maintaining its key perfectly, with the highest quality and definition of any available software.

Remap your primary hardware
The latest version of Serato DJ allows you to remap the buttons and knobs on your primary MIDI device. Change the MIDI mapping of your hardware to gain access to new features or customize your controller to suit your workflow.

Pioneer DJ DJM-S9
Announcing support for the all new Pioneer DJ DJM-S9 battle mixer. Plug-and-play support provided with two soundcards, for easy B2B sets and DJ changeover. The DJM-S9 is a Serato DJ and DVS Enabled device. Building on the legacy of Pioneer’s classic DJM-909 mixer, the DJM‑S9 takes things a step further. Offering new hardware developments as well as tightly developed integration with Serato DJ. Large performance pads and customizable FX controls give DJs access to take control of their music.

Club Kit License Bundle & Hardware
The Serato DJ Club Kit is a license bundle containing Serato DJ and the DVS Expansion Pack. This is available with Serato DJ 1.7.4 to coincide with support for the Rane MP2015, Pioneer DJM-850, DJM-900NXS and the Allen & Heath Xone:43C, Xone:DB2 & Xone:DB4.

International Language Support
Serato DJ supports 7 languages including: English, German, French, Spanish, Simplified Chinese, Japanese and Portuguese. All the core features of the software have been translated along with the setup screen and the My Serato window.

System Requirements:
– Windows 10, 8.1 (32-bit and 64-bit).
– Windows 7 (32-bit and 64-bit).


วิธีดาวน์โหลดสำหรับมือใหม่
1.รอนับเวลาถอยหลังแล้วกดข้ามหรือปุ่ม Skip เพื่อดาวน์โหลด
2.สำหรับ One2up ลิ้งอาจจะเด้งมาช้าให้รอซักครู่หรือ copy URL ไปวางใน IDM แล้วแถบดาวน์โหลดจะเด้งขึ้นมาให้
3.หากเด้งออกมาแล้วไม่มีขนาดไฟล์กำกับ ให้ยกเลิกแล้วกดซ้ำจนกว่าจะได้ลิ้งที่มีขนาดไฟล์กำกับกรณีที่มีหลายพาทหลังจากที่โหลดมาแล้วไฟล์จะมั่วกันอยู่ให้เราเปลี่ยนชื่อไฟล์จะชื่ออะไรก็ได้
ขอเพียงแต่ให้เรียงตามลำดับดังนี้ เช่น 001-002-003 ตามลำดับ(จะชื่ออะไรก็ได้ขอเพียงแต่ให้มีตัวเลขกำกับด้วย)
หมายเหตุ*ถ้าโหลดไม่ได้ ให้เปลี่ยนช่วงเวลาโหลดดูเพราะบางช่วงมีคนโหลดเยอะจะโหลดไม่ได้หรืออาจช้าหน่อย
และจะมีบางครั้งที่ server one2up จะขัดข้อง แต่ไฟล์ปกติทุกอย่าง ต้องลองโหลดใหม่เรื่อยๆ ไฟล์ไหนโหลดไม่ได้ให้ข้ามไปก่อนแล้วค่อยกลับมาโหลดใหม่จะโหลดได้ปกติครับ **

Previous Post
Next Post